SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

19 Nisan 2024 - 12:56 'de eklendi ve 13 views kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Magazin gündemini sarsan itiraf

Geçtiğimiz aylarda Yeşilçam’ın usta ismi Metin Akpınar’ın evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu meydana çıkmış ve babasına açtığı davayı kazanmıştı. Annesini aramak amacıyla Müge Anlı’nın programına katılan Duygu Nebioğlu anlattıkları ile ağızları açık bıraktı.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun annesi kim?
Müge Anlı’nın programında yaşam hikayelerini izah eden Nebioğlu, 4 kız kardeş olduklarını belirtti. Çocuk esirgeme yurduna verildiklerini ve 18 yaşına geldiklerinde ailesini araştırmak amacıyla yola çıktığını bildiren Nebioğlu, babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendiği süreci anlattı.“Annem İbrahim Tatlıses filminde oynadı”
Duygu Nebioğlu annesi Suphi Orancı’nın o dönemlerde anneannesi zoru ile oyunculuk ve modellik ajansına kaydedilmiş olduğunu, İbrahim Tatlıses’in filminde ise yardımcı oyuncu olarak kamera karşısına geçtiğini dile getirdi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA