SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

16 Nisan 2024 - 5:33 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Emekliye özel ayrıcalıklar yolda!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli yaşam standartlarında iyileştirme paketi hakkında detaylar belli olmaya başladı. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Nisan ayında yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) toplantılarında emeklilere yönelik düzenlemelerin öncelikli gündem maddelerinden biri olacağını duyurdu.

FATURALARDA İNDİRİM

Yeni düzenleme, emeklilere çeşitli desteklerin sunulması ve hükümetin emeklilerle ilgili çalışmalarına somut bir adım olacak. Bu kapsamda, emeklilere su faturalarında indirim veya ücretsiz destek sağlanması gibi adımlar planlanıyor. Ayrıca, yerel yönetimlerle iş birliği içinde çeşitli destek paketleri üzerinde de çalışmalar yürütülüyor.

ÖZEL AYRICALIKLAR

Bu düzenlemeyle birlikte, emeklilere şehir içinde indirimli toplu taşıma hizmeti ve belediye tesislerinden özel ayrıcalıklar sağlanması gibi konular da gündeme gelecek. Emeklilere sunulan bu desteklerin uygulanması için yerel yönetimlerle iş birliği içinde protokoller imzalanacak.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA