SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

22 Mart 2024 - 13:44 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bakanlık Belirli Hasta Gruplarına Destek Verecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalara yönelik özel bir maddi destek programı başlattı. Bu program, belli bir hastalık grubunu içeriyor. İşte destek projesi ve detaylar… Program kapsamında, bakanlık tarafından belgeyi getirenlere aylık 5. 100 TL maaş verilecek. Gelir şartı aranmaksızın sunulan bu yardım, hastaların yaşam kalitesini artırmak ve maddi zorluklarına çözüm sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor… Destek paketi, Tüberküloz veya SSPE gibi kronik hastalıklara sahip hastaları ilgilendiriyor.

Özellikle Ocak ve Temmuz aylarındaki zamlarla birlikte artırılan bu yardım, 2024 yılında memur maaşlarındaki beklenen yüzde 50’lik artışla paralel olarak yükseltilmeyi planlıyor.

Başvuru süreci, Aile Bakanlığı’na yapılan başvurularla başlamaktadır. Başvuru aşamasında hastanın sağlık durumu detaylı bir şekilde incelenmekte ve yardımın verilip verilmeyeceğine karar verilmektedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sağladığı bu maddi destek, kronik hastalıkları olan vatandaşlara ekonomik destek sunarak onların hayatlarını sürdürmelerine katkı sağlamaktadır.
kaynak: https://ansiklopedibilgi.com

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA