SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

13 Mart 2024 - 7:31 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Cem Yılmaz paylaşımı

RAMAZAN AYININ İLK GECESİNDE RAKI PAYLAŞIMI
Komedyen Cem Yılmaz, 5.7 milyon takipçili Instagram hesabından rakı masasından çektiği bir fotoğraf paylaştı. Rakı bardağını elinde tutan Yılmaz, paylaşımına bir de şarkı ekledi. Söz konusu kare, kısa sürede onlarca tepkili yorum aldı.

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ
Cem Yılmaz paylaşımı dolayısıyla X’te (Twitter) en çok konuşulanlar arasına girdi. Söz konusu kare, Ramazan ayının manevi atmosferine saygısızlık olarak görüldü.

Eleştiri oklarının hedefi olan Yılmaz için sosyal medyada “Marifet mi bu şimdi” , “Saygısızlık” , “Bu sefer güldürmedi”, “Her insanın dini inancı kendisini bağlar ama topluma karşı takındığı tavır herkesi ilgilendirir” yorumları geldi. Rakılı paylaşımı nedeniyle sosyal medyada eleştiri alan Cem Yılmaz’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA